CatalÓ / Franšais  ·  TEL. Tel. +376 741 025 · EMAIL ensprof@educand.ad
CatalÓ / Franšais  · 

Biblioteca

BIBLIOTEQUES VIRTUALS

Recull d'enllašos a biblioteques virtuals.

Biblioteca Digital Hispánica Portal lliure i gratuït dels documents digitalitzats de la Biblioteca.

 

Biblioteca Digital Mundial La Biblioteca Digital Mundial posa a disposició de forma gratuïta i en format multilingüe importants materials fonamentals de cultures de tot el món.

 

Biblioteca virtual Miguel de Cervantes La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes és una biblioteca espanyola que reuneix obres hispàniques en internet.

 

Europeana Proporciona accés a més de 50 milions d'arxius digitalitzats: llibres, música, material gràfic etc.

 

Gallica Gallica és la biblioteca digital de la Biblioteca Nacional de França (BnF) inclou llibres digitalitzats, cartularis, diaris, fotos i una col·lecció de manuscrits il·luminats.

 

Open Library És una iniciativa de Internet Archive, una organització sense ànim de lucre que construeix una biblioteca digital de llocs d'Internet en format digital.

 

Project Gutenberg Biblioteca amb més de 60000 llibres electrònics.

 

Viquitexts Aquí podeu trobar llibres de tota mena en llengua catalana que estan en el domini públic o sota una llicència lliure.

 

Wikisource Biblioteca lliure amb 114 288 textos en llengua castellana.

 

Worldcat És la xarxa més gran del món de continguts i serveis de biblioteques. Les biblioteques WorldCat estan dedicades a proporcionar accés als seus recursos al web, on la majoria de la gent inicia la seva cerca d'informació.