CatalÓ / Franšais  ·  TEL. Tel. +376 741 025 · EMAIL ensprof@educand.ad
CatalÓ / Franšais  · 

NotÝcies

Nota de Premsa: PREINSCRIPCIONS CURS 2021-2022 DE FORMACIË PROFESSIONAL

27-04-2021

PREINSCRIPCIONS CURS 2021-2022 DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

El Departament de Formació Professional, Formació al llarg de la vida i Innovació Tecnològica del Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior informa que s'ha obert el període de preinscipció a la Formació Professional per al curs 2021-2022.

El període de preinscripció s'inicia avui 27 d'abril i finalitza el proper 21 de maig. Es podran tramitar preinscripcions fora d'aquest termini però quedaran en suspens i supeditades a la disponibilitat de places.

Enguany l'oferta s'amplia amb cinc noves formacions.

Per una banda tres formacions professionals inicials (FPI) en Auxiliar d'estètica i perruqueria, Auxiliar en Serveis Comercials, i Auxiliar en manteniment d'habitatges i instal·lacions, els dos últims s'impartiran al nou centre que s'obrirà al setembre a La Massana, mentre que la formació en Auxiliar d'estètica i perruqueria s'impartirà al Centre de Formació Professional d'Aixovall.

Aquestes tres branques de Formació Professional Inicial tenen una durada de dos anys i s'hi pot accedir a partir dels 16 anys.

També s'ofereixen dos nous Batxillerats Professionals (BP), Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria, i Tècnic Sociocomunitari, que s'impartiran al Centre de Formació Professional d'Aixovall i que tindran una durada de dos anys.

Aquestes noves ofertes formatives s'afegeixen a les ja existents de:

  • Microinformàtica i xarxes
  • Secretariat multilingüe
  • Activitats físiques esportives i de lleure

 

Tots els alumnes interessats hauran de fer la preinscripció al web www.infoeducacio.ad. No existeixen barems per prioritzar les matrícules més enllà de l'ordre de preinscripció.

Per a qualsevol informació complementària els interessats es poden dirigir al servei d'orientació del seu centre o directament als dos centres escolars, Centre de Formació Professional d'Aixovall, al telèfon 741025 o al Centre de Formació Professional de La Massana al telèfon 816692.


Xarxes socials:


Arxius: