CatalÓ / Franšais  ·  TEL. Tel. +376 741 025 · EMAIL ensprof@educand.ad
CatalÓ / Franšais  · 

NotÝcies

FREEWIFI, GUANYADOR DEL T└NDEM 2018

12-12-2018

Júlia, Eric, Francisco, Paola i Dídac i el seu tutor Álex Fraga hi han guayat el Tàndem aquest any. El seu repte: millorar l'oferta de telefonia mòbil de prepagament de l'empresa Andorra Telecom, per fer aquesta via més atractiva pels clients.

Com ho han portat a terme? Han investigat el mercat, les possibilitats del producte i han creat una "targeta Click”, on sortiria un QR que el client hauria de rascar per obtenir un premi com, per exemple, entrades pel Cirque du Soleil. Aquest QR aniria acompanyat d'una imatge promocionant la natura d'Andorra. D'altra banda, SOM s'instal·laria en un taulell a diferents llocs estratègics del país com el centre comercial Illa Carlemagny o a prop de les pistes d'esquí, entre altres. Una alumna finalista reconec que "la presentació ha sigur un èxit. Es notava que no tenien vergonya. Han exposat el projecte súper convençuts ii ho han explicat molt bé: han fet un tríptic i han imprès les targes per ensenyar-les al públic”.

Cada any són més els alumnes i professors que s'impliquen en aquest projecte. En aquesta edició dotze grups -en total, setanta-dos alumnes- han desenvolupat diferents idees per assolir els reptes proposats per les empreses Andorra Telecom, Vallmedic i Gamma Management.

El ministre d'Educació, Eric Jover, recorda que "el Govern té la voluntat d'eixamplar aquesta experiència". "Tenim dos fronts oberts: el sistema educatiu francès, que ja ha incorporat observadors, i la Universitat d'Andorra, perquè tots els titulats, siguin del nivell que siguin, tinguin eines per a la innovació".


Xarxes socials: