CatalÓ / Franšais  ·  TEL. Tel. +376 741 025 · EMAIL ensprof@educand.ad
CatalÓ / Franšais  · 

NotÝcies

Alumnes de SASO descobreixen el projecte "Nascuts per llegir"

22-02-2021

Els alumnes de la classe SASO2A van anar a la Biblioteca Nacional, situada a Prada Casadet d'Andorra la Vella, per tal de descobrir el projecte "Nascuts per llegir".

Es tracta d'una iniciativa impulsada des de la Biblioteca per acostar la lectura als més menuts de la casa a través de la seva família. Va néixer l'any 2007 i en l'actualitat en formen part unes 300 famílies. Acull els infants de 0 a 3 anys, edat a la qual se'ls atorga un diploma de lectors i ja passen a formar part del registre de la Biblioteca d'adults.

Cada infant que neix a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell rep una motxilla amb un conte i tota la informació que caldrà als seus pares per poder-lo inscriure al Programa "Nascuts per Llegir", els seus avantatges, les activitats que s'hi realitzen i la possibilitat de disposar d'una extensa bibliografia sobre temes de criança, contes i activitats motrius per als nadons i molts i molts contes adaptats a les necessitats i gustos dels petits lectors. Tots evidentment es poden treure de la Biblioteca en préstec amb el carnet de lector que tenen tant els pares com els nadons.

Tant els alumnes com la professora acompanyant, la Lídia MAgallón, agraeixen a la Mercè Romero, responsable del projecte, la seva atenció i les seves explicacions.


Xarxes socials: