·  TEL. Tel. +376 741 025 · EMAIL ensprof@educand.ad
 · 

Notícies

PREINSCRIPCIONS FP CURS 2021-2022

27-04-2021

El Departament de Formació Professional, Formació al Llarg de la Vida i Innovació Tecnològica del Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior informa que s'ha obert el període de preinscripció a la Formació Professional per al curs 2021-22.

El període de preinscripció s'inicia avui 27 d'abril i finalitza el proper 21 de maig. Es podran tramitar preinscripcions fora d¡aquest termini però quedaran en suspens i supeditades a la disponibilitat de places.

Enguany l'oferta s'amplia amb cinc noves formacions. 

Per una banda tres formacions professionals inicials (FPI) en Auxiliar d'estètica i perruqueria, Auxiliar en Serveis Comercials, i Auxiliar en manteniment d'habitatges i instal·lacions, els dos últims impartiran al nou centre que s'obrirà al setembre a La Massana, mentre que la formació en Auxiliar d'estètica i perruqueria s'impartira al Centre de Formació Professional d'Aixovall. 

També s'ofereixen dos nous Batxillerats Professionals, Tècnic en Cures Auxiliar d'Infermeria i Tècnic Sociocomunitari, que s'impartitan al Centre de Formació Professional d'Aixovall i que tindran una durada de dos anys.

Aquestes noves ofertes formatives s'afegeixen a les ja existents de:

- Microinformàtica i Xarxes

- Secretariat Multilingüe

- Activitats Físiques Esportives i de Lleure

 

Formulari d'inscripcions

 

Per a qualsevol informació complementària els interessats es poden dirigir al servei d'orientació del seu centre o directament al nostre centre escolar, fes clic aqui o contacta amb el Centre de Formació Professional d'Aixovall al telèfon 741.025 o al Centre de Formació Professional de La Massana al telèfon 816.692.

 


Xarxes socials:


Arxius: