·  TEL. Tel. +376 741 025 · EMAIL ensprof@educand.ad
 · 

Notícies

CINC SEMIFINALISTES A LA FINAL DEL TÀNDEM

10-12-2018

Aquest matí ha tingut lloc la semifinal del projecte TÀNDEM al Centre de Formació Professional d'Aixovall. Cinc grups d'alumnes de Batxillerat Professional han quedat semifinalistes d'aquest projecte que ja porta tres anys en vigor. Segons la cap d'estudis, Eva Choy, ha estat molt igualat i és precisament per això que hi ha hagut més d'un finalista per projecte.

El primer repte, proposat per Andorra Telecom, té com a objectiu potenciar la Tarjeta Clic. "Free Wifi" i "ClickandGo" han estat els escollits com a semifinalistes. El segon, protagonitzat per l'empresa VallMedic, pretén conscienciar sobre els efectes dolents que generen les pantalles blaves. "C4Estudios" ha estat l'únic triat per a aquest projecte. Per últim, optimitzar recursos informàtics és el que proposa Gamma Management i "L'Enllaç" i "NeedSteam" han estat anomenats semifinalistes. 

Un dels caps de projecte i guanyador de l'any pasat, François Rodríguez, reconeix que és una "experiència que s'està consolidant i cada any veiem el mateix: a l'inici els alumnes tenen moltes retincències i els costa molt involucrar-se i al final estan molt engrescats i proposen idees molt competitives".

Demà se celebra la final. Us desitgem, des del Centre de Formació Professional, molta sort en aquesta aventura d'aprenetatge i capacitació. 


Xarxes socials: